Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mavr Gandzak
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Malkhasyan verovert de bal door een tackle van achteren. Malkhasyan speelt de bal door. Tunboyacyan is nu in balbezit. Tunboyacyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mavr - Gandzak 0:1

15e minuut.
Setrakyan kopt de bal weg. Babayan probeert naar een medespeler te passen. Tumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Toroyan verovert de bal door een tackle van achteren. Toroyan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

17e minuut.
Arzumanyan kan de bal niet met de borst controleren. Amiryan onderschept slim de pass. Malkhasyan rent richting de bal. Tunboyacyan heeft problemen om de bal te vangen. Tunboyacyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mavr - Gandzak 0:2

21e minuut.
Setrakyan verovert de bal door een tackle van achteren. Amiryan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Davtyan de bal. Tunboyacyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunboyacyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Tumanyan met de inworp. Gilanyan geeft een hoge lob. Hayrikyan rent richting de bal. Tunboyacyan rent richting de bal. Tunboyacyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mavr - Gandzak 0:3

34e minuut.
Bakunts probeert naar een medespeler te passen. Zatikyan kopt de bal weg. Norayan heeft problemen om de bal te vangen. Malkhasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkhasyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Tunboyacyan heeft problemen om de bal te vangen. Hayrikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkhasyan onderschept slim de pass. Tunboyacyan is nu in balbezit. Tunboyacyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Arzumanyan rent richting de bal. Malkhasyan verovert de bal door een tackle van achteren. Malkhasyan probeert naar een medespeler te passen. Tunboyacyan is nu in balbezit. Tunboyacyan draait met de bal, schiet en ... Bakunts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mavr - Gandzak 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mavr 70%, Gandzak 30%.
Mavr - Gandzak 0:4

84e minuut.
Hayrikyan met de inworp. Arzumanyan is nu in balbezit. Amiryan speelt de bal door. Tunboyacyan is nu in balbezit. Tunboyacyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Onoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Onoyan geeft een lange en hoge pass. Tumanyan is nu in balbezit. Varoujyan verovert de bal door een tackle van achteren. Varoujyan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mavr 65%, Gandzak 35%.
Mavr - Gandzak 0:4