Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gandzak Mavr
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.1
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Klungelig pakt Onoyan de bal. Tunboyacyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Onoyan maakt een afschuwelijke overtreding. Onoyan krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Margaryan passt de bal met de wreef. Pachajyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachajyan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tunboyacyan de bal. Tunboyacyan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Malkhasyan is nu in balbezit. Malkhasyan passt de bal in één keer door. Tunboyacyan is nu in balbezit. Tunboyacyan haalt uit met een fantastische trap. Pachajyan probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Malkhasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkhasyan geeft een hoge lob. Daar is Hayrikyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tunboyacyan rent richting de bal. Tunboyacyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Zatikyan passt de bal zonder na te denken. Tunboyacyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunboyacyan haalt uit met een fantastische trap. Davtyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Pachajyan de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Hayrikyan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mheryan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malkhasyan is nu in balbezit. Malkhasyan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Toroyan rent richting de bal. Amiryan verovert de bal door een tackle van achteren. Shahinyan geeft de bal voor. Tunboyacyan rent richting de bal. Tunboyacyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gandzak 31%, Mavr 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gandzak - Mavr 0:0

60e minuut.
Tunboyacyan passt de bal met de wreef. Onoyan rent richting de bal. Onoyan passt de bal met de wreef. Toroyan rent richting de bal. Toroyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Klungelig pakt Zatikyan de bal. Zatikyan met een sublieme pass. Tunboyacyan rent richting de bal. Tunboyacyan haalt uit met een fantastische trap. Bakunts werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gandzak - Mavr 1:0

71e minuut.
Klungelig pakt Amiryan de bal. Setrakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Setrakyan passt de bal met de wreef. Toroyan is nu in balbezit. Toroyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Amiryan kopt de bal weg. Daar is Hayrikyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tunboyacyan rent richting de bal. Tunboyacyan haalt uit met een fantastische trap. Bakunts werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gandzak - Mavr 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gandzak 43%, Mavr 57%.
Gandzak - Mavr 2:0