Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mher real madirid2
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
32% Spel op eigen helft 68%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Amadyan geeft de bal voor. Noubaryan rent richting de bal. Kapukranyan begaat een overtreding. Kapukranyan krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Nshanyan rent richting de bal. Nshanyan probeert naar een medespeler te passen. Bekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekyan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tsaturyan de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nshanyan zal de hoekschop nemen. Noubaryan rent richting de bal. Noubaryan draait met de bal, schiet en ... Paal!

30e minuut.
Nahapetyan onderschept slim de pass. Nahapetyan geeft de bal voor. Zanazanyan kan de bal niet met de borst controleren. Ermoyan is nu in balbezit. Ermoyan haalt uit met een fantastische trap. Suzmenyan bokst de bal weg.

33e minuut.
Nahapetyan rent richting de bal. Stepanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermoyan speelt de bal door. Gevorgyan is nu in balbezit. Gevorgyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mher 24%, real madirid2 76%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mher - real madirid2 0:0

46e minuut.
Herikyan rent richting de bal. Ermoyan onderschept slim de pass. Herikyan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ermoyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Ermoyan zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan met een sublieme pass. Gevorgyan is nu in balbezit. Gevorgyan draait met de bal, schiet en ... Suzmenyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mher - real madirid2 1:0

59e minuut.
Ermoyan met een sublieme pass. Devoyan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balabekyan. Devoyan moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Devoyan kan niet meer verder spelen. Meloyan komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Kaladjyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Balabekyan kopt de bal weg. Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan draait met de bal, schiet en ... Kotanjyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mher 40%, real madirid2 60%.
mher - real madirid2 1:0