Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sargis Mavr
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Norayan probeert naar een medespeler te passen. Berberyan is nu in balbezit. Setrakyan verovert de bal door een tackle van achteren. Setrakyan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Karamyan de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
sargis - Mavr 0:1

6e minuut.
Setrakyan is nu in balbezit. Berberyan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Setrakyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Setrakyan zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Gevorkyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sargis - Mavr 0:2

10e minuut.
Onoyan is nu in balbezit. Onoyan passt de bal met de wreef. Berberyan probeert naar een medespeler te passen. Azaryan heeft problemen om de bal te vangen. Azaryan draait met de bal, schiet en ... Bakunts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Setrakyan kopt de bal weg. Azaryan heeft problemen om de bal te vangen. Azaryan passt de bal in één keer door. Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sargis - Mavr 1:2

17e minuut.
Berberyan met een sublieme pass. Azaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Azaryan passt de bal in één keer door. Ermoyan is nu in balbezit. Ermoyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sargis 47%, Mavr 53%.
sargis - Mavr 1:2

46e minuut.
Azaryan passt de bal in één keer door. Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan speelt de bal door. Azaryan heeft problemen om de bal te vangen. Azaryan schiet op doel. Paal! Ermoyan is nu in balbezit. Ermoyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sargis - Mavr 2:2

49e minuut.
Ermoyan verovert de bal door een tackle van achteren. Ermoyan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pachajyan de bal onder controle te krijgen. Ermoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermoyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Shirinyan is nu in balbezit. Varoujyan onderschept slim de pass. Varoujyan speelt de bal door. Daar is Toroyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toroyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Azaryan rent richting de bal. Azaryan speelt de bal door. Ermoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermoyan haalt uit met een fantastische trap. Bakunts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sargis - Mavr 3:2

88e minuut.
Aznavouryan passt de bal met de wreef. Azaryan is nu in balbezit. Onoyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Onoyan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sargis 30%, Mavr 70%.
sargis - Mavr 3:2