Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
G.P.O.A.G VASILI
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 20
weak Schieten hopeless
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen poor


9e minuut.
Hovivyan probeert naar een medespeler te passen. Darchinyan is nu in balbezit. Araqelyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Araqelyan krijgt een gele kaart. Darchinyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Darchinyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Paal! Balabekyan probeert wanhopig de bal te grijpen. Avetissyan rent richting de bal. Avetissyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
G.P.O.A.G - VASILI 1:0

16e minuut.
Khchoyan met een sublieme pass. Aroyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xachikyan onderschept slim de pass. Khchoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovivyan bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Barseghyan heeft problemen om de bal te vangen. Keledjyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Barseghyan maakt een afschuwelijke overtreding. Barseghyan krijgt een gele kaart. Keledjyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Xachikyan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Araqelyan de bal. Avetissyan is nu in balbezit. Avetissyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Babayan probeert naar een medespeler te passen. Khchoyan is nu in balbezit. Khchoyan passt de bal met de wreef. Hayrikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayrikyan passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Hovivyan geeft een hoge lob. Inworp. Babayan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khchoyan geeft de bal voor. Nshanyan kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.P.O.A.G 58%, VASILI 42%.
G.P.O.A.G - VASILI 1:0

48e minuut.
Babayan geeft de bal voor. Khchoyan rent richting de bal. Aroyan rent richting de bal. Aroyan draait met de bal, schiet en ... Hunanyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
G.P.O.A.G - VASILI 1:1

88e minuut.
Avetissyan passt de bal met de wreef. Darchinyan rent richting de bal. Darchinyan geeft de bal voor. Keledjyan rent richting de bal. Keledjyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.P.O.A.G 52%, VASILI 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
G.P.O.A.G - VASILI 1:1