Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
АРТУР Axvan Gevorgyan
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 19.3
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


29e minuut.
Bakalyan rent richting de bal. Shalunts onderschept slim de pass. Shalunts speelt de bal door. Jamgochyan is nu in balbezit. Jamgochyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Eskandaryan passt de bal in één keer door. Malakyan probeert naar een medespeler te passen. Yesayan rent richting de bal. Jamgochyan onderschept slim de pass. Jamgochyan draait met de bal, schiet en ... Hovakimyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Bakalyan speelt de bal door. Nshanyan is nu in balbezit. Bagratuni is nu in balbezit. Bagratuni haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tankyan de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Shalunts geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Nalbandyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hambartsumyan probeert naar een medespeler te passen. Vardanyan kopt de bal weg. Baveyan geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Vardanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardanyan geeft een hoge lob. Nalbandyan kopt de bal weg. Bagratuni rent richting de bal. Bagratuni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: АРТУР 57%, Axvan Gevorgyan 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
АРТУР - Axvan Gevorgyan 0:0

62e minuut.
Tankyan geeft een hoge lob. Bagratuni speelt de bal door. Klungelig pakt Nshanyan de bal. Bagratuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagratuni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Zoloyan met een sublieme pass. Tsolakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamgochyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamgochyan haalt uit met een fantastische trap. Hovakimyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
АРТУР - Axvan Gevorgyan 1:0

69e minuut.
Bagratuni probeert naar een medespeler te passen. Nshanyan heeft problemen om de bal te vangen. Devoyan rent richting de bal. Jamgochyan verovert de bal door een tackle van achteren. Jamgochyan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

85e minuut.
Devoyan passt de bal zonder na te denken. Eskandaryan geeft een lange en hoge pass. Yesayan probeert de bal aan de voet te houden. Jamgochyan is nu in balbezit. Jamgochyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
АРТУР - Axvan Gevorgyan 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: АРТУР 46%, Axvan Gevorgyan 54%.
АРТУР - Axvan Gevorgyan 2:0