Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Axvan Gevorgyan АРТУР
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Baveyan kopt de bal weg. Bagratuni is nu in balbezit. Bagratuni passt de bal zonder na te denken. Daar is Nshanyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nshanyan haalt uit met een fantastische trap. Hambartsumyan bokst de bal weg.

17e minuut.
Eskandaryan is nu in balbezit. Devoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Devoyan passt de bal in één keer door. Nshanyan rent richting de bal. Nshanyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Baveyan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sisakyan de bal. Nshanyan maakt een afschuwelijke overtreding. Nshanyan krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Vardanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Vardanyan met een sublieme pass. Nshanyan rent richting de bal. Bagratuni is nu in balbezit. Bagratuni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Axvan Gevorgyan 44%, АРТУР 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Axvan Gevorgyan - АРТУР 0:0

51e minuut.
Tsolakyan geeft een lange en hoge pass. Sisakyan kopt de bal weg. Khorenyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jamgochyan is nu in balbezit. Jamgochyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Axvan Gevorgyan - АРТУР 0:1

62e minuut.
Nshanyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kupelyan komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Khachikyan is nu in balbezit. Kupelyan verovert de bal door een tackle van achteren. Bagratuni is nu in balbezit. Kupelyan rent richting de bal. Kupelyan draait met de bal, schiet en ... Hambartsumyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Khorenyan met een harde bal richting middenveld. Bagratuni probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Galstyan de bal. Kupelyan rent richting de bal. Kupelyan draait met de bal, schiet en ... Hambartsumyan bokst de bal weg.

81e minuut.
Hambartsumyan probeert naar een medespeler te passen. Zoloyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardanyan maakt een afschuwelijke overtreding. Vardanyan krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Devoyan is nu in balbezit. Devoyan met een sublieme pass. Kupelyan is nu in balbezit. Bagratuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagratuni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Axvan Gevorgyan 57%, АРТУР 43%.
Axvan Gevorgyan - АРТУР 0:1