Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YEREVAN NAREK SHAHINYAN
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Gasparyan is nu in balbezit. Adamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamyan probeert naar een medespeler te passen. Zorabyan is nu in balbezit. Zorabyan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
YEREVAN - NAREK SHAHINYAN 0:1

11e minuut.
Adamyan rent richting de bal. Tankyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tankyan passt de bal met de wreef. Gharabaghtsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gharabaghtsyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Sahakyan is nu in balbezit. Sahakyan geeft een lange en hoge pass. Nersesyan heeft problemen om de bal te vangen. Terryan is nu in balbezit. Terryan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Sanosyan kan de bal niet met de borst controleren. Geghamyan verovert de bal door een tackle van achteren. Geghamyan passt de bal met de wreef. Gharabaghtsyan rent richting de bal. Gharabaghtsyan haalt uit met een fantastische trap. Martirosyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

41e minuut.
Geghamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorabyan onderschept slim de pass. Sanosyan is nu in balbezit. Zorabyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorabyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Margaryan rent richting de bal. Sanosyan verovert de bal door een tackle van achteren. Sanosyan probeert naar een medespeler te passen. Zorabyan is nu in balbezit. Zorabyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YEREVAN 45%, NAREK SHAHINYAN 55%.
YEREVAN - NAREK SHAHINYAN 0:1

51e minuut.
Petrosyan is nu in balbezit. Petrosyan passt de bal met de wreef. Zorabyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorabyan draait met de bal, schiet en ... Hacheryan probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
YEREVAN - NAREK SHAHINYAN 0:2

52e minuut.
Aroyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zavenyan komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Sahakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahakyan geeft een lange en hoge pass. Avetyan met een sublieme pass. Ter Malkhasyan rent richting de bal. Ter Malkhasyan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YEREVAN 41%, NAREK SHAHINYAN 59%.
YEREVAN - NAREK SHAHINYAN 0:2