Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avagyan ARAASLAMYAM2
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 17.1
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Daar is Fustikyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khchoyan rent richting de bal. Khchoyan speelt de bal door. Andreasyan rent richting de bal. Andreasyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Damadyan trapt de bal weg. Klungelig pakt Khchoyan de bal. Arzumanyan begaat een overtreding. Arzumanyan krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Klungelig pakt Hovhannisyan de bal. Ter Petrosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ter Petrosyan probeert naar een medespeler te passen. Andreasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreasyan draait met de bal, schiet en ... Damadyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Avagyan - ARAASLAMYAM2 1:0

16e minuut.
Ter Petrosyan probeert naar een medespeler te passen. Zakaryan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Andreasyan. Andreasyan krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Manucharyan de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nikosyan neemt de hoekschop. Fustikyan is nu in balbezit. Fustikyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Berberyan rent richting de bal. Berberyan probeert naar een medespeler te passen. Hovhannisyan rent richting de bal. Ter Petrosyan verovert de bal door een tackle van achteren. Ter Petrosyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avagyan 46%, ARAASLAMYAM2 54%.
Avagyan - ARAASLAMYAM2 1:0

53e minuut.
Kaputikyan passt de bal zonder na te denken. Hovsepyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Artsruni is nu in balbezit. Artsruni haalt uit met een fantastische trap. Janibekyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Berberyan geeft de bal voor. Kharatyan is nu in balbezit. Avetissyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kharatyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Berberyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Avagyan - ARAASLAMYAM2 2:0

65e minuut.
Kaputikyan passt de bal in één keer door. Kharatyan rent richting de bal. Avetissyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Avetissyan krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Berberyan met de inworp. Kharatyan is nu in balbezit. Kharatyan geeft een hoge lob. Ter Petrosyan heeft problemen om de bal te vangen. Ter Petrosyan geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avagyan 38%, ARAASLAMYAM2 62%.
Avagyan - ARAASLAMYAM2 2:0