Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
G.P.O.A.G Axvan Gevorgyan
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Hovivyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagratuni onderschept slim de pass. Bagratuni probeert naar een medespeler te passen. Nshanyan rent richting de bal. Nshanyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
G.P.O.A.G - Axvan Gevorgyan 0:1

21e minuut.
Baveyan met de inworp. Balyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bagratuni zijn tegenspeler op de grond. Balyan roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Balyan kan niet meer verder spelen. Xachikyan komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Hayrikyan kopt de bal weg. Inworp. Shalunts met een snelle inworp. Bagratuni is nu in balbezit. Bagratuni geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
G.P.O.A.G - Axvan Gevorgyan 0:2

29e minuut.
Daar is Shalunts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sevakyan is nu in balbezit. Shalunts tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shalunts krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Hovivyan onderschept slim de pass. Bagratuni verovert de bal door een tackle van achteren. Nshanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nshanyan haalt uit met een fantastische trap. Hunanyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G.P.O.A.G - Axvan Gevorgyan 0:3

44e minuut.
Baveyan kopt de bal weg. Hayrikyan heeft problemen om de bal te vangen. Hunanyan probeert naar een medespeler te passen. Avetissyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Avetissyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.P.O.A.G 58%, Axvan Gevorgyan 42%.
G.P.O.A.G - Axvan Gevorgyan 0:3

47e minuut.
Darchinyan onderschept slim de pass. Mirumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirumyan speelt de bal door. Avetissyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Avetissyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Grigoryan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bekyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Keledjyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Keledjyan geeft een lange en hoge pass. Hovakimyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Devoyan met een sublieme pass. Bekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekyan geeft de bal voor. Avetissyan is nu in balbezit. Avetissyan draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.P.O.A.G 24%, Axvan Gevorgyan 76%.
G.P.O.A.G - Axvan Gevorgyan 0:3