Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VASILI NAREK SHAHINYAN
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


7e minuut.
Vardanyan met een sublieme pass. Nersesyan probeert de bal aan de voet te houden. Araqelyan speelt de bal door. Aroyan is nu in balbezit. Aroyan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Adamyan rent richting de bal. Sanosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardanyan rent richting de bal. Sanosyan onderschept slim de pass. Sanosyan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Simonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonyan geeft de bal voor. Adamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Avagyan verovert de bal door een tackle van achteren. Avagyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Adamyan verovert de bal door een tackle van achteren. Adamyan passt de bal met de wreef. Zorabyan rent richting de bal. Zorabyan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hovhannisyan de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VASILI 58%, NAREK SHAHINYAN 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
VASILI - NAREK SHAHINYAN 0:0

48e minuut.
Sanosyan heeft problemen om de bal te vangen. Barseghyan geeft een lange en hoge pass. Aghaxanyan speelt de bal door. Aroyan heeft problemen om de bal te vangen. Aroyan schiet op doel. Martirosyan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
VASILI - NAREK SHAHINYAN 1:0

54e minuut.
Adamyan kopt de bal weg. Petikyan heeft problemen om de bal te vangen. Simonyan rent richting de bal. Zorabyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorabyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Hovhannisyan geeft een hoge lob. Inworp. Terryan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sanosyan is nu in balbezit. Sanosyan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Adamyan is nu in balbezit. Adamyan passt de bal in één keer door. Zorabyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorabyan draait met de bal, schiet en ... Balabekyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
VASILI - NAREK SHAHINYAN 1:1

78e minuut.
Sahakyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Hovhannisyan heeft problemen om de bal te vangen. Zorabyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorabyan schiet op doel. Hovhannisyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Balabekyan bokst de bal weg.

90e minuut.
Terryan geeft een lange en hoge pass. Adamyan speelt de bal door. Sanosyan is nu in balbezit. Zorabyan rent richting de bal. Zorabyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VASILI 62%, NAREK SHAHINYAN 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
VASILI - NAREK SHAHINYAN 1:1