Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Axvan Gevorgyan NAREK SHAHINYAN
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Gasparyan rent richting de bal. Inworp. Sahakyan met een snelle inworp. Sanosyan rent richting de bal. Sanosyan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Devoyan onderschept slim de pass. Adamyan rent richting de bal. Bagratuni verovert de bal door een tackle van achteren. Nshanyan rent richting de bal. Nshanyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Sahakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baveyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sahakyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gasparyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Inworp. Vardanyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baveyan rent richting de bal. Baveyan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Nersesyan speelt de bal door. Grigoryan rent richting de bal. Grigoryan speelt de bal door. Nshanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nshanyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Martirosyan bokst de bal weg.

22e minuut.
Grigoryan rent richting de bal. Adamyan verovert de bal door een tackle van achteren. Adamyan speelt de bal door. Zorabyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorabyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Axvan Gevorgyan - NAREK SHAHINYAN 0:1

38e minuut.
Vardanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasparyan verovert de bal door een tackle van achteren. Grigoryan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grigoryan krijgt een gele kaart. Grigoryan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nalbandyan komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Bagratuni heeft problemen om de bal te vangen. Adamyan is nu in balbezit. Adamyan passt de bal met de wreef. Zorabyan rent richting de bal. Zorabyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Nalbandyan speelt de bal door. Bagratuni rent richting de bal. Nshanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagratuni is nu in balbezit. Bagratuni haalt uit met een fantastische trap. Martirosyan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Axvan Gevorgyan - NAREK SHAHINYAN 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Axvan Gevorgyan 51%, NAREK SHAHINYAN 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Axvan Gevorgyan - NAREK SHAHINYAN 1:1

47e minuut.
Zorabyan rent richting de bal. Sanosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorabyan rent richting de bal. Zorabyan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tsolakyan de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Sanosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanosyan passt de bal met de wreef. Khorenyan is nu in balbezit. Zorabyan verovert de bal door een tackle van achteren. Zorabyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Sahakyan speelt de bal door. Zorabyan heeft problemen om de bal te vangen. Zorabyan schiet op doel. Tsolakyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hovakimyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Axvan Gevorgyan - NAREK SHAHINYAN 1:2

62e minuut.
Terryan probeert naar een medespeler te passen. Bagratuni is nu in balbezit. Bagratuni passt de bal in één keer door. Nshanyan rent richting de bal. Nshanyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Pandunts kopt de bal weg. Terryan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Khorenyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zorabyan is nu in balbezit. Zorabyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Gasparyan geeft de bal voor. Inworp. Baveyan met de inworp. Bagratuni is nu in balbezit. Bagratuni geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Baveyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baveyan probeert naar een medespeler te passen. Nshanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagratuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagratuni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Gasparyan passt de bal zonder na te denken. Daar is Baveyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baveyan probeert naar een medespeler te passen. Nshanyan rent richting de bal. Nshanyan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Axvan Gevorgyan 53%, NAREK SHAHINYAN 47%.
Axvan Gevorgyan - NAREK SHAHINYAN 1:2