Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YEREVAN АРТУР
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
16 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 15.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen hopeless
poor Verdedigen hopeless


20e minuut.
Soghomonyan probeert naar een medespeler te passen. Malakyan is nu in balbezit. Malakyan probeert naar een medespeler te passen. Jamgochyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamgochyan schiet op doel. Paal!

27e minuut.
Soghomonyan probeert de bal met de borst te controleren. Tankyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tankyan met een sublieme pass. Gharabaghtsyan is nu in balbezit. Gharabaghtsyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Geghamyan is nu in balbezit. Geghamyan geeft de bal voor. Nalbandyan heeft problemen om de bal te vangen. Gharabaghtsyan is nu in balbezit. Gharabaghtsyan schiet op doel. Hambartsumyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YEREVAN 49%, АРТУР 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
YEREVAN - АРТУР 0:0

48e minuut.
Daar is Galstyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galstyan geeft de bal voor. Klungelig pakt Geghamyan de bal. Tankyan rent richting de bal. Tankyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
YEREVAN - АРТУР 1:0

62e minuut.
Tankyan geeft de bal voor. Simonyan heeft problemen om de bal te vangen. Petrosyan speelt de bal door. Simonyan rent richting de bal. Simonyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Margaryan is nu in balbezit. Margaryan probeert naar een medespeler te passen. Tankyan is nu in balbezit. Tankyan schiet op doel. Nalbandyan probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Geghamyan rent richting de bal. Bakalyan verovert de bal door een tackle van achteren. Bakalyan speelt de bal door. Tankyan is nu in balbezit. Tankyan haalt uit met een fantastische trap. Hambartsumyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Sisakyan rent richting de bal. Tankyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tankyan speelt de bal door. Gharabaghtsyan rent richting de bal. Gharabaghtsyan draait met de bal, schiet en ... Hambartsumyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Tankyan is nu in balbezit. Galstyan onderschept slim de pass. Gharabaghtsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tankyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tankyan haalt uit met een fantastische trap. Hambartsumyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Soghomonyan kopt de bal weg. Petrosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Malakyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Petrosyan moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Petrosyan kan niet meer verder spelen. Garnikyan komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Sisakyan is nu in balbezit. Ter Malkhasyan verovert de bal door een tackle van achteren. Ter Malkhasyan geeft een lange en hoge pass. Simonyan rent richting de bal. Simonyan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YEREVAN 45%, АРТУР 55%.
YEREVAN - АРТУР 1:0