Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NAREK SHAHINYAN АРТУР
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.4
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Malakyan rent richting de bal. Zorabyan verovert de bal door een tackle van achteren. Zorabyan speelt de bal door. Sanosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanosyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Martirosyan trapt de bal weg van het doel. Sahakyan kopt de bal weg. Nersesyan is nu in balbezit. Jamgochyan rent richting de bal. Jamgochyan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Daar is Avagyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Malakyan speelt de bal door. Jamgochyan rent richting de bal. Met opzet legt Tankyan zijn tegenspeler op de grond. Jamgochyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Malakyan komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Sanosyan is nu in balbezit. Bakalyan onderschept slim de pass. Zorabyan onderschept slim de pass. Zorabyan schiet op doel. Hambartsumyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Doeltrap. Hambartsumyan met een harde bal richting middenveld. Zoloyan kopt de bal weg. Zorabyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorabyan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
NAREK SHAHINYAN - АРТУР 1:0

44e minuut.
Nersesyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Malakyan onderschept slim de pass. Malakyan probeert naar een medespeler te passen. Jamgochyan is nu in balbezit. Jamgochyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NAREK SHAHINYAN - АРТУР 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NAREK SHAHINYAN 57%, АРТУР 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NAREK SHAHINYAN - АРТУР 1:1

55e minuut.
Kaladjyan onderschept slim de pass. Kaladjyan geeft een hoge lob. Tankyan is nu in balbezit. Jamgochyan is nu in balbezit. Jamgochyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Gasparyan kopt de bal weg. Jamgochyan probeert de bal aan de voet te houden. Avagyan is nu in balbezit. Jamgochyan verovert de bal door een tackle van achteren. Jamgochyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NAREK SHAHINYAN - АРТУР 1:2

63e minuut.
Jamgochyan rent richting de bal. Tankyan rent richting de bal. Tankyan passt de bal met de wreef. Jamgochyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamgochyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Sanosyan is nu in balbezit. Sanosyan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Galstyan de bal. Zorabyan is nu in balbezit. Zorabyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NAREK SHAHINYAN 54%, АРТУР 46%.
NAREK SHAHINYAN - АРТУР 1:2