Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Axvan Gevorgyan YEREVAN
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Aroyan verovert de bal door een tackle van achteren. Aroyan speelt de bal door. Geghamyan probeert naar een medespeler te passen. Tankyan is nu in balbezit. Tankyan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Baveyan onderschept slim de pass. Baveyan speelt de bal door. Klungelig pakt Nshanyan de bal. Nshanyan draait met de bal, schiet en ... Avetyan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Hacheryan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Shalunts zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bagratuni is nu in balbezit. Bagratuni geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bagratuni passt de bal met de wreef. Nshanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Garnikyan probeert naar een medespeler te passen. Nshanyan is nu in balbezit. Nshanyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Khorenyan rent richting de bal. Khorenyan geeft een hoge lob. Nshanyan rent richting de bal. Nshanyan haalt uit met een fantastische trap. Hacheryan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Axvan Gevorgyan - YEREVAN 1:0

42e minuut.
Shalunts zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Devoyan rent richting de bal. Devoyan passt de bal zonder na te denken. Nshanyan rent richting de bal. Nshanyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Garnikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Bagratuni onderschept slim de pass. Nshanyan is nu in balbezit. Bagratuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagratuni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Axvan Gevorgyan - YEREVAN 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Axvan Gevorgyan 32%, YEREVAN 68%.
Axvan Gevorgyan - YEREVAN 2:0

62e minuut.
Garnikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Garnikyan geeft een lange en hoge pass. Grigoryan rent richting de bal. Gharabaghtsyan rent richting de bal. Gharabaghtsyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Grigoryan rent richting de bal. Grigoryan geeft een lange en hoge pass. Simonyan is nu in balbezit. Simonyan geeft de bal voor. Gharabaghtsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Devoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Devoyan met een sublieme pass. Nshanyan is nu in balbezit. Bagratuni is nu in balbezit. Bagratuni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Axvan Gevorgyan - YEREVAN 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Axvan Gevorgyan 55%, YEREVAN 45%.
Axvan Gevorgyan - YEREVAN 3:0