Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YEREVAN Axvan Gevorgyan
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Garnikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagratuni verovert de bal door een tackle van achteren. Bagratuni met een sublieme pass. Nshanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nshanyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Geghamyan passt de bal met de wreef. Baveyan geeft de bal voor. Klungelig pakt Baghramyan de bal. Nshanyan is nu in balbezit. Nshanyan draait met de bal, schiet en ... Avetyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Devoyan kan de bal niet met de borst controleren. Tankyan met een sublieme pass. Khorenyan met een sublieme pass. Nshanyan is nu in balbezit. Nshanyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Shalunts rent richting de bal. Margaryan onderschept slim de pass. Margaryan probeert naar een medespeler te passen. Nshanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nshanyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
YEREVAN - Axvan Gevorgyan 0:1

16e minuut.
Bagratuni passt de bal met de wreef. Vardanyan is nu in balbezit. Gharabaghtsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tankyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tankyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Daar is Geghamyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baveyan is nu in balbezit. Geghamyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Geghamyan krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Baghramyan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grigoryan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baveyan is nu in balbezit. Baveyan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YEREVAN 53%, Axvan Gevorgyan 47%.
YEREVAN - Axvan Gevorgyan 0:1

54e minuut.
Avetyan trapt de bal weg van het doel. Devoyan kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Baghramyan de bal onder controle te krijgen. Nshanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nshanyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Geghamyan is nu in balbezit. Bagratuni verovert de bal door een tackle van achteren. Bagratuni met een sublieme pass. Nshanyan heeft problemen om de bal te vangen. Nshanyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Grigoryan rent richting de bal. Grigoryan geeft de bal voor. Tsolakyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gharabaghtsyan is nu in balbezit. Gharabaghtsyan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Yesayan verovert de bal door een tackle van achteren. Yesayan geeft de bal voor. Inworp. Simonyan met de inworp. Tankyan geeft de bal voor. Hovakimyan bokst de bal weg.

67e minuut.
Garnikyan passt de bal in één keer door. Simonyan rent richting de bal. Simonyan passt de bal in één keer door. Tankyan is nu in balbezit. Tankyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Devoyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tankyan is nu in balbezit. Gharabaghtsyan rent richting de bal. Tankyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tankyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Grigoryan heeft problemen om de bal te vangen. Ter Malkhasyan rent richting de bal. Grigoryan begaat een overtreding. Ter Malkhasyan moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ter Malkhasyan kan niet meer verder spelen. Gevorkyan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YEREVAN 54%, Axvan Gevorgyan 46%.
YEREVAN - Axvan Gevorgyan 0:1