Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ARAASLAMYAM2 VASILI
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 19.7
waardeloos Schieten hopeloos
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Sismanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sismanyan schiet op doel. Hovhannisyan kopt de bal weg. Daar is Araqelyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fustikyan rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arzumanyan met een snelle inworp. Khchoyan speelt de bal door. Aroyan is nu in balbezit. Aroyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Zakaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakaryan geeft de bal voor. Barseghyan met een sublieme pass. Nshanyan is nu in balbezit. Nshanyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARAASLAMYAM2 62%, VASILI 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ARAASLAMYAM2 - VASILI 0:0

49e minuut.
Simonyan geeft de bal voor. Ghazaryan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hovhannisyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aroyan is nu in balbezit. Aroyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ARAASLAMYAM2 - VASILI 0:1

54e minuut.
Daar is Hovhannisyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hovhannisyan speelt de bal door. Arzumanyan geeft een hoge lob. Sismanyan rent richting de bal. Sismanyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Simonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonyan passt de bal in één keer door. Hovhannisyan probeert de bal aan de voet te houden. Aroyan is nu in balbezit. Aroyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Nshanyan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Khchoyan de bal. Kaputikyan rent richting de bal. Khchoyan verovert de bal door een tackle van achteren. Khchoyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Vardanyan geeft een hoge lob. Inworp. Fustikyan met een snelle inworp. Artsruni rent richting de bal. Artsruni probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Vardanyan is nu in balbezit. Simonyan is nu in balbezit. Simonyan geeft een lange en hoge pass. Aroyan rent richting de bal. Aroyan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zakaryan met een harde bal richting middenveld. Artsruni kopt de bal weg. Sismanyan rent richting de bal. Sismanyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Babayan kan de bal niet met de borst controleren. Babayan geeft een lange en hoge pass. Zakaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aroyan onderschept slim de pass. Aroyan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Damadyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARAASLAMYAM2 51%, VASILI 49%.
ARAASLAMYAM2 - VASILI 0:1