Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Baern Munchen ASHOT
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Chitilyan met een snelle inworp. Mamikonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamikonyan met een sublieme pass. Sarafyan is nu in balbezit. Sarafyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Baern Munchen - ASHOT 1:0

11e minuut.
Sanasaryan heeft problemen om de bal te vangen. Ambartsumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafyan rent richting de bal. Makhanyan rent richting de bal. Makhanyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Khachunts heeft problemen om de bal te vangen. Melikyan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Baern Munchen - ASHOT 2:0

18e minuut.
Mkoyan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Der Malkhasyan met een snelle inworp. Makhanyan rent richting de bal. Makhanyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Avetyan met een snelle inworp. Koryunyan is nu in balbezit. Gevorkyan begaat een overtreding. Gevorkyan krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Sarafyan rent richting de bal. Mkoyan onderschept slim de pass. Makhanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Sarafyan is nu in balbezit. Sarafyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baern Munchen 49%, ASHOT 51%.
Baern Munchen - ASHOT 2:0

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panosyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ambartsumyan is nu in balbezit. Ambartsumyan geeft een hoge lob. Davtyan rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ambartsumyan rent richting de bal. Ambartsumyan geeft de bal voor. Shalunts probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Davtyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Davtyan schiet op doel. Ghoukassyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baern Munchen 60%, ASHOT 40%.
Baern Munchen - ASHOT 2:0