Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC MUSH hovhannisyan
4222 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
17.7 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Dadalyan met een sublieme pass. Klungelig pakt Andonyan de bal. Andonyan speelt de bal door. Dadalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadalyan draait met de bal, schiet en ... Aroyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Iskyan verovert de bal door een tackle van achteren. Iskyan geeft een hoge lob. Mikaelyan kopt de bal weg. Margaryan is nu in balbezit. Margaryan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Hamikyan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mikaelyan. Hamikyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hamikyan met een snel genomen vrije trap. Dadalyan krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Andonyan geeft een hoge lob. Tomasyan kopt de bal weg. Babayan probeert de bal aan de voet te houden. Dadalyan rent richting de bal. Dadalyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MUSH - hovhannisyan 1:0

40e minuut.
Mikaelyan is nu in balbezit. Dadalyan is nu in balbezit. Beglaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Mikaelyan onderschept slim de pass. Mikaelyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MUSH - hovhannisyan 2:0

45e minuut.
Tomasyan rent richting de bal. Tomasyan geeft de bal voor. Andonyan controleert de bal met de borst. Mikaelyan is nu in balbezit. Mikaelyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MUSH 40%, hovhannisyan 60%.
FC MUSH - hovhannisyan 2:0

74e minuut.
Suzmenyan geeft een lange en hoge pass. Dadalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamikyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hamikyan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MUSH 48%, hovhannisyan 52%.
FC MUSH - hovhannisyan 2:0