Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ERO Victories
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.6 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Rafaelyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Martinyan komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Tatoyan geeft een lange en hoge pass. Tomasyan onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sanamyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martinyan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Martinyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Saribekyan komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Saribekyan controleert de bal met de borst. Manasyan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Saribekyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Saribekyan neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Inesyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ERO - Victories 0:1

43e minuut.
Babajanyan rent richting de bal. Aghaxanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Aghaxanyan geeft de bal voor. Ghazaryan is nu in balbezit. Ghazaryan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ERO 58%, Victories 42%.
ERO - Victories 0:1

49e minuut.
Koryan onderschept slim de pass. Koryan geeft de bal voor. Zatikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Babajanyan is nu in balbezit. Babajanyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Balyan geeft een hoge lob. Setrakyan kopt de bal weg. Manasyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Saribekyan is nu in balbezit. Saribekyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Sarksyan verovert de bal door een tackle van achteren. Sisakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisakyan geeft een hoge lob. Ghazaryan rent richting de bal. Ghazaryan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Mermeryan rent richting de bal. Tatoyan onderschept slim de pass. Yepremyan rent richting de bal. Tatoyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tatoyan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Demirchyan probeert de bal met de borst te controleren. Sisakyan onderschept slim de pass. Andreasyan maakt een afschuwelijke overtreding. Andreasyan krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Tomasyan speelt de bal door. Saribekyan is nu in balbezit. Yepremyan begaat een overtreding. Saribekyan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ERO 38%, Victories 62%.
ERO - Victories 0:1