Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hovhannisyan rrttttttttttt
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
Dadalyan speelt de bal door. Hakobyan rent richting de bal. Gabrielyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikaelyan verovert de bal door een tackle van achteren. Mikaelyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hovhannisyan - rrttttttttttt 1:0

6e minuut.
Frunzyan is nu in balbezit. Frunzyan met een sublieme pass. Ishkhanyan is nu in balbezit. Ishkhanyan schiet op doel. Hunanyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hovhannisyan - rrttttttttttt 2:0

7e minuut.
Ishkhanyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rostamyan komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Beglaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Beglaryan geeft de bal voor. Klungelig pakt Hakobyan de bal. Rostamyan verovert de bal door een tackle van achteren. Rostamyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Gabrielyan geeft een hoge lob. Inworp. Margaryan met de inworp. Mikaelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikaelyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Malatyan geeft een lange en hoge pass. Bazunts is nu in balbezit. Navasardyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Navasardyan haalt uit met een fantastische trap. Daar is Kupelyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
hovhannisyan - rrttttttttttt 2:1

28e minuut.
Kupelyan geeft een lange en hoge pass. Ispiryan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Margaryan rent richting de bal. Margaryan heeft problemen om de bal te vangen. Margaryan passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Onoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunzyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Onoyan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Frunzyan moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Frunzyan kan niet meer verder spelen. Haxverdyan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hovhannisyan 53%, rrttttttttttt 47%.
hovhannisyan - rrttttttttttt 2:1

56e minuut.
Zorabyan geeft een hoge lob. Margaryan kopt de bal weg. Zorabyan probeert de bal aan de voet te houden. Rostamyan rent richting de bal. Rostamyan haalt uit met een fantastische trap. Hunanyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rostamyan rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Navasardyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Davtyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Beglaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Navasardyan rent richting de bal. Navasardyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Malatyan kopt de bal weg. Davtyan is nu in balbezit. Beglaryan speelt de bal door. Davtyan heeft problemen om de bal te vangen. Davtyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
hovhannisyan - rrttttttttttt 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hovhannisyan 53%, rrttttttttttt 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hovhannisyan - rrttttttttttt 2:2