Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Volodyas club ERO
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.2 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten hopeless
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


24e minuut.
Yepremyan onderschept slim de pass. Demirchyan onderschept slim de pass. Demirchyan probeert naar een medespeler te passen. Khachaturyan is nu in balbezit. Khachaturyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Yepremyan verovert de bal door een tackle van achteren. Mermeryan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vahanyan. Vahanyan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Volodyas club 42%, ERO 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Volodyas club - ERO 0:0

49e minuut.
Koryan met de inworp. Sisakyan is nu in balbezit. Demirchyan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Demirchyan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Demirchyan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

57e minuut.
Manaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisakyan onderschept slim de pass. Sisakyan speelt de bal door. Babajanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Babajanyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Khachaturyan rent richting de bal. Khachaturyan passt de bal zonder na te denken. Yepremyan is nu in balbezit. Vahanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Vahanyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Doeltrap. Manasyan trapt de bal weg. Sisakyan kopt de bal weg. Babajanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Babajanyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Yeghiazaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Yeghiazaryan speelt de bal door. Khachaturyan is nu in balbezit. Khachaturyan schiet op doel. Inesyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Volodyas club - ERO 1:0

68e minuut.
Manasyan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yeghiazaryan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vahanyan is nu in balbezit. Vahanyan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Yepremyan verovert de bal door een tackle van achteren. Yepremyan met een sublieme pass. Babajanyan rent richting de bal. Sisakyan is nu in balbezit. Sisakyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Manukyan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mermeryan met de inworp. Koryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryan geeft een lange en hoge pass. Janibekyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Darbinyan met een sublieme pass. Tomasyan rent richting de bal. Tomasyan passt de bal in één keer door. Ghazaryan is nu in balbezit. Ghazaryan geeft een lange en hoge pass. Janibekyan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Volodyas club - ERO 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Volodyas club 53%, ERO 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Volodyas club - ERO 1:1

ERO