Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gorik Victories
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Balyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Babajanyan komt het veld opgelopen.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Setrakyan met de inworp. Saribekyan met een sublieme pass. Nikolayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolayan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Saribekyan verovert de bal door een tackle van achteren. Saribekyan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ishkhanyan de bal. Nikolayan rent richting de bal. Nikolayan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gorik - Victories 0:1

27e minuut.
Der Malkhasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadjaryan onderschept slim de pass. Nadjaryan met een sublieme pass. Nikolayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolayan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Baghumyan rent richting de bal. Baghumyan geeft de bal voor. Sadoyan rent richting de bal. Sadoyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gorik - Victories 1:1

37e minuut.
Saribekyan rent richting de bal. Der Malkhasyan rent richting de bal. Saribekyan verovert de bal door een tackle van achteren. Saribekyan haalt uit met een fantastische trap. Onoyan probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
gorik - Victories 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gorik 68%, Victories 32%.
gorik - Victories 1:2

54e minuut.
Saribekyan geeft de bal voor. Inworp. Satunts met een snelle inworp. Der Malkhasyan heeft problemen om de bal te vangen. Babajanyan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kroyan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Satunts met de inworp. Der Malkhasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Der Malkhasyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Rafaelyan haalt uit met een fantastische trap. Tatoyan rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Ishkhanyan ... Strafschop! Tatoyan raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Rafaelyan neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gorik 34%, Victories 66%.
gorik - Victories 1:2