Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victories gorik
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Satunts met de inworp. Sarksyan rent richting de bal. Met opzet legt Der Malkhasyan zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Der Malkhasyan naar de kleedkamers voor een vroege douche.

7e minuut.
Nikolayan is nu in balbezit. Onoyan onderschept slim de pass. Onoyan probeert naar een medespeler te passen. Sadoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadoyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tatoyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Rafaelyan de bal. Rafaelyan geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Onoyan de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Daar is Shahgeldyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onoyan kopt de bal weg. Balyan probeert de bal aan de voet te houden. Nikolayan rent richting de bal. Nikolayan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Daar is Balyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balyan passt de bal in één keer door. Onoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Onoyan geeft de bal voor. Demirchyan speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aghaxanyan zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Balyan de bal. Sadoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadoyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victories 53%, gorik 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Victories - gorik 0:0

46e minuut.
Onoyan probeert naar een medespeler te passen. Rafaelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Balyan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Balyan krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Balyan onderschept slim de pass. Balyan geeft de bal voor. Klungelig pakt Aghaxanyan de bal. Sadoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadoyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Tatoyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tatoyan passt de bal in één keer door. Nikolayan rent richting de bal. Rafaelyan rent richting de bal. Rafaelyan schiet op doel. Safaryan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Balyan is nu in balbezit. Balyan geeft een lange en hoge pass. Zatikyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sadoyan rent richting de bal. Sadoyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Andreasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Onoyan onderschept slim de pass. Onoyan speelt de bal door. Sadoyan rent richting de bal. Sadoyan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Victories - gorik 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victories 57%, gorik 43%.
Victories - gorik 0:1