Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victories Volodyas club
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Nadjaryan rent richting de bal. Nadjaryan geeft een hoge lob. Manukyan probeert de bal met de borst te controleren. Nikolayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolayan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Victories - Volodyas club 1:0

17e minuut.
Tatoyan probeert naar een medespeler te passen. Nikolayan rent richting de bal. Ghazarosyan rent richting de bal. Rafaelyan onderschept slim de pass. Rafaelyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kirakosyan trapt de bal weg. Rafaelyan rent richting de bal. Met opzet legt Darbinyan zijn tegenspeler op de grond. Darbinyan krijgt een gele kaart. Rafaelyan moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Rafaelyan kan niet meer verder spelen. Martinyan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victories 57%, Volodyas club 43%.
Victories - Volodyas club 1:0

58e minuut.
Demirchyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirchyan geeft een hoge lob. Nikolayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolayan draait met de bal, schiet en ... Janibekyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Nadjaryan is nu in balbezit. Nadjaryan passt de bal zonder na te denken. Tabanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victories 46%, Volodyas club 54%.
Victories - Volodyas club 1:0