Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gorik ERO
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten waardeloos
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Daar is Aghaxanyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yepremyan verovert de bal door een tackle van achteren. Koryan is nu in balbezit. Koryan geeft een hoge lob. Babajanyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Baghumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghazaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Ghazaryan probeert naar een medespeler te passen. Babajanyan heeft problemen om de bal te vangen. Babajanyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Daar is Ghazaryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghazaryan geeft een lange en hoge pass. Babajanyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sisakyan is nu in balbezit. Sisakyan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
gorik - ERO 0:1

41e minuut.
Ghazaryan is nu in balbezit. Ghazaryan probeert naar een medespeler te passen. Babajanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Babajanyan draait met de bal, schiet en ... Sisakyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gorik 52%, ERO 48%.
gorik - ERO 0:1

64e minuut.
Mermeryan heeft problemen om de bal te vangen. Sadoyan is nu in balbezit. Sadoyan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Balyan de bal onder controle te krijgen. Inesyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gorik - ERO 1:1

88e minuut.
Yepremyan rent richting de bal. Yepremyan met een sublieme pass. Sisakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisakyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gorik - ERO 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gorik 50%, ERO 50%.
gorik - ERO 1:2