Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hovhannisyan Victories
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Frunzyan rent richting de bal. Rafaelyan verovert de bal door een tackle van achteren. Sarksyan rent richting de bal. Rafaelyan rent richting de bal. Rafaelyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Mikaelyan rent richting de bal. Mikaelyan passt de bal in één keer door. Ishkhanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishkhanyan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Aghaxanyan de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Sanamyan speelt de bal door. Rafaelyan rent richting de bal. Rafaelyan speelt de bal door. Nikolayan rent richting de bal. Nikolayan schiet op doel. Aroyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
hovhannisyan - Victories 0:1

19e minuut.
Iskyan onderschept slim de pass. Iskyan geeft een hoge lob. Andreasyan rent richting de bal. Rafaelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafaelyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Beglaryan is nu in balbezit. Sarksyan verovert de bal door een tackle van achteren. Sarksyan met een sublieme pass. Rafaelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafaelyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Aroyan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sanamyan met een snelle inworp. Rafaelyan is nu in balbezit. Rafaelyan schiet op doel. Aroyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hovhannisyan 60%, Victories 40%.
hovhannisyan - Victories 0:1

53e minuut.
Demirchyan geeft de bal voor. Rafaelyan is nu in balbezit. Rafaelyan met een sublieme pass. Nikolayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolayan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hovhannisyan - Victories 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hovhannisyan 41%, Victories 59%.
hovhannisyan - Victories 0:2