Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ERO hovhannisyan
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 15.1
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Margaryan geeft een hoge lob. Tomasyan heeft problemen om de bal te vangen. Ishkhanyan rent richting de bal. Ishkhanyan schiet op doel. Manasyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inesyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ERO - hovhannisyan 0:1

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Margaryan zal de hoekschop nemen. Beglaryan kopt de bal weg. Ishkhanyan rent richting de bal. Ishkhanyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Frunzyan kopt de bal weg. Yepremyan is nu in balbezit. Mikaelyan onderschept slim de pass. Ishkhanyan is nu in balbezit. Ishkhanyan schiet op doel. Inesyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ERO - hovhannisyan 0:2

12e minuut.
Ghazaryan onderschept slim de pass. Ghazaryan geeft een hoge lob. Koryan kopt de bal weg. Sisakyan rent richting de bal. Sisakyan draait met de bal, schiet en ... Aroyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Ishkhanyan rent richting de bal. Mikaelyan is nu in balbezit. Ishkhanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikaelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikaelyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Tomasyan onderschept slim de pass. Tomasyan met een sublieme pass. Ghazaryan heeft problemen om de bal te vangen. Mikaelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikaelyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Aroyan trapt de bal weg van het doel. Frunzyan heeft problemen om de bal te vangen. Beglaryan is nu in balbezit. Babajanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Babajanyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Sisakyan passt de bal zonder na te denken. Ghazaryan rent richting de bal. Ghazaryan met een sublieme pass. Babajanyan rent richting de bal. Babajanyan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Aroyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Tomasyan heeft problemen om de bal te vangen. Manasyan met een sublieme pass. Klungelig pakt Ghazaryan de bal. Ishkhanyan is nu in balbezit. Ishkhanyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Inworp. Iskyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Beglaryan de bal. Sisakyan is nu in balbezit. Sisakyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Beglaryan rent richting de bal. Sisakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Beglaryan begaat een overtreding. Sisakyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Tomasyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!!
ERO - hovhannisyan 1:2

38e minuut.
Ghazaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghazaryan passt de bal zonder na te denken. Ishkhanyan is nu in balbezit. Mikaelyan is nu in balbezit. Mikaelyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ERO - hovhannisyan 1:3

43e minuut.
Ghazaryan met een snelle inworp. Sisakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunzyan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sisakyan raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sisakyan neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
ERO - hovhannisyan 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ERO 57%, hovhannisyan 43%.
ERO - hovhannisyan 2:3

64e minuut.
Iskyan geeft de bal voor. Tomasyan kopt de bal weg. Yepremyan rent richting de bal. Sisakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisakyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Yepremyan rent richting de bal. Mikaelyan onderschept slim de pass. Mikaelyan met een sublieme pass. Ishkhanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishkhanyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ERO - hovhannisyan 2:4

76e minuut.
Yepremyan passt de bal in één keer door. Koryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryan passt de bal met de wreef. Mikaelyan rent richting de bal. Mikaelyan schiet op doel. Inesyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Koryan kopt de bal weg. Sisakyan is nu in balbezit. Sisakyan geeft de bal voor. Babajanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Babajanyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ERO - hovhannisyan 3:4

80e minuut.
Mikaelyan onderschept slim de pass. Mikaelyan probeert naar een medespeler te passen. Babajanyan is nu in balbezit. Babajanyan haalt uit met een fantastische trap. Aroyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ERO - hovhannisyan 4:4

89e minuut.
Sisakyan is nu in balbezit. Sisakyan geeft de bal voor. Koryan is nu in balbezit. Koryan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ERO - hovhannisyan 5:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ERO 35%, hovhannisyan 65%.
ERO - hovhannisyan 5:4