Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victories FC MUSH
Normal Tactiek 4222
56% Balbezit 44%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 14.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Rafaelyan passt de bal met de wreef. Sanamyan is nu in balbezit. Hamikyan probeert naar een medespeler te passen. Dadalyan rent richting de bal. Dadalyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victories 40%, FC MUSH 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Victories - FC MUSH 0:0

49e minuut.
Aghaxanyan geeft een hoge lob. Sanamyan kopt de bal weg. Suzmenyan probeert naar een medespeler te passen. Tatoyan rent richting de bal. Tatoyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nikolayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolayan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victories - FC MUSH 1:0

58e minuut.
Andreasyan is nu in balbezit. Babayan onderschept slim de pass. Babayan geeft een lange en hoge pass. Mamikonyan is nu in balbezit. Mamikonyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Andonyan rent richting de bal. Sarksyan begaat een overtreding. Andonyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Meschyan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aghaxanyan heeft problemen om de bal te vangen. Mamikonyan rent richting de bal. Mamikonyan draait met de bal, schiet en ... Kirakosyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Victories - FC MUSH 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victories 59%, FC MUSH 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Victories - FC MUSH 1:1