Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Erebunina gorik
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 15.1
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Hakobyan heeft problemen om de bal te vangen. Hakobyan passt de bal in één keer door. Hovhannisyan heeft problemen om de bal te vangen. Der Malkhasyan verovert de bal door een tackle van achteren. Der Malkhasyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Erebunina - gorik 0:1

2e minuut.
Martinyan speelt de bal door. Klungelig pakt Hakobyan de bal. Der Malkhasyan onderschept slim de pass. Der Malkhasyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Erebunina - gorik 0:2

5e minuut.
Onoyan is nu in balbezit. Martinyan verovert de bal door een tackle van achteren. Martinyan met een sublieme pass. Hakobyan rent richting de bal. Hakobyan schiet op doel. Safaryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Sanamyan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Satunts met de inworp. Der Malkhasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Der Malkhasyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Der Malkhasyan passt de bal in één keer door. Martinyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinyan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hakobyan de bal. Hakobyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Arshakyan kopt de bal weg. Martinyan rent richting de bal. Martinyan passt de bal zonder na te denken. Hakobyan is nu in balbezit. Hakobyan schiet op doel. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Onoyan rent richting de bal. Martinyan onderschept slim de pass. Balyan rent richting de bal. Martinyan onderschept slim de pass. Martinyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Sadoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghazaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Der Malkhasyan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Der Malkhasyan krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Klungelig pakt Baghumyan de bal. Martinyan verovert de bal door een tackle van achteren. Martinyan passt de bal in één keer door. Hakobyan is nu in balbezit. Hakobyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Erebunina - gorik 1:2

25e minuut.
Balyan geeft een lange en hoge pass. Martinyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinyan passt de bal zonder na te denken. Hakobyan rent richting de bal. Hakobyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Erebunina - gorik 2:2

38e minuut.
Onoyan probeert naar een medespeler te passen. Der Malkhasyan heeft problemen om de bal te vangen. Malkhasyan rent richting de bal. Der Malkhasyan rent richting de bal. Der Malkhasyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Hakobyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hakobyan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erebunina 43%, gorik 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Erebunina - gorik 2:2

46e minuut.
Sanamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Satunts rent richting de bal. Sanamyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sanamyan krijgt een gele kaart. Satunts roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Satunts kan niet meer verder spelen. Araqelyan komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Shalunts speelt de bal door. Martinyan heeft problemen om de bal te vangen. Martinyan passt de bal in één keer door. Hakobyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakobyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Ishkhanyan geeft een hoge lob. Inworp. Arshakyan met een snelle inworp. Martinyan is nu in balbezit. Martinyan haalt uit met een fantastische trap. Paal!

61e minuut.
Araqelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanamyan verovert de bal door een tackle van achteren. Sanamyan geeft een lange en hoge pass. Hakobyan is nu in balbezit. Hakobyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Der Malkhasyan rent richting de bal. Hovhannisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Der Malkhasyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Der Malkhasyan krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

68e minuut.
Hovhannisyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Hovhannisyan met een snel genomen vrije trap. Daar is Ishkhanyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balyan is nu in balbezit. Martinyan rent richting de bal. Martinyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Onoyan verovert de bal door een tackle van achteren. Onoyan geeft een lange en hoge pass. Sadoyan is nu in balbezit. Sadoyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erebunina 34%, gorik 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Erebunina - gorik 2:2