Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ERO Erebunina
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 15.2
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


14e minuut.
Sisakyan kopt de bal weg. Babajanyan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hovhannisyan. Hovhannisyan krijgt een gele kaart. Babajanyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tomasyan wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Hovhannisyan onderschept slim de pass. Tomasyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tomasyan speelt de bal door. Babajanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Babajanyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Koryan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gevorgyan. Koryan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mermeryan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Malkhasyan heeft problemen om de bal te vangen. Babajanyan is nu in balbezit. Babajanyan draait met de bal, schiet en ... Shalunts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ERO - Erebunina 1:0

32e minuut.
Hovhannisyan rent richting de bal. Martinyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinyan passt de bal met de wreef. Hakobyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakobyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ERO 57%, Erebunina 43%.
ERO - Erebunina 1:0

53e minuut.
Gevorgyan is nu in balbezit. Babajanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Babajanyan speelt de bal door. Sisakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisakyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Mermeryan rent richting de bal. Mermeryan passt de bal in één keer door. Gevorgyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisakyan verovert de bal door een tackle van achteren. Sisakyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Balyan met een harde bal richting middenveld. Sisakyan kopt de bal weg. Daar is Mkoyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babajanyan rent richting de bal. Babajanyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Babajanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghazaryan is nu in balbezit. Sisakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisakyan haalt uit met een fantastische trap. Shalunts probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ERO - Erebunina 2:0

90e minuut.
Klungelig pakt Jknavoryan de bal. Babajanyan rent richting de bal. Babajanyan passt de bal zonder na te denken. Sisakyan rent richting de bal. Sisakyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ERO 47%, Erebunina 53%.
ERO - Erebunina 2:0