Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rrttttttttttt Victories
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 20
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Hamikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Hamikyan passt de bal zonder na te denken. Navasardyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Navasardyan schiet op doel. Zatikyan probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Gabrielyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrielyan passt de bal zonder na te denken. Navasardyan is nu in balbezit. Navasardyan draait met de bal, schiet en ... Kirakosyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
rrttttttttttt - Victories 1:0

21e minuut.
Rafaelyan onderschept slim de pass. Rafaelyan passt de bal met de wreef. Daar is Hakobyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rafaelyan onderschept slim de pass. Rafaelyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
rrttttttttttt - Victories 1:1

33e minuut.
Rafaelyan onderschept slim de pass. Gabrielyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolayan verovert de bal door een tackle van achteren. Rafaelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafaelyan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Nikolayan rent richting de bal. Nikolayan passt de bal met de wreef. Davtyan probeert naar een medespeler te passen. Navasardyan rent richting de bal. Navasardyan draait met de bal, schiet en ... Kirakosyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rrttttttttttt 48%, Victories 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rrttttttttttt - Victories 1:1

59e minuut.
Andreasyan verovert de bal door een tackle van achteren. Andreasyan met een sublieme pass. Sarksyan rent richting de bal. Davtyan onderschept slim de pass. Davtyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rrttttttttttt - Victories 2:1

85e minuut.
Onoyan is nu in balbezit. Onoyan geeft een lange en hoge pass. Andreasyan kopt de bal weg. Gabrielyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrielyan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rrttttttttttt 36%, Victories 64%.
rrttttttttttt - Victories 2:1