Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rrttttttttttt ERO
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Malkhazyan met een snelle inworp. Davtyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Davtyan passt de bal met de wreef. Navasardyan is nu in balbezit. Navasardyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rrttttttttttt - ERO 1:0

14e minuut.
Davtyan onderschept slim de pass. Davtyan probeert naar een medespeler te passen. Onoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Onoyan haalt uit met een fantastische trap. Balyan kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
rrttttttttttt - ERO 2:0

29e minuut.
Gabrielyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisakyan is nu in balbezit. Sisakyan passt de bal in één keer door. Babajanyan is nu in balbezit. Babajanyan haalt uit met een fantastische trap. Hunanyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hunanyan speelt de bal door. Tomasyan is nu in balbezit. Tomasyan geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Onoyan is nu in balbezit. Ghazaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Davtyan rent richting de bal. Navasardyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Navasardyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rrttttttttttt - ERO 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rrttttttttttt 42%, ERO 58%.
rrttttttttttt - ERO 3:0

46e minuut.
Hamikyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Sisakyan de bal. Hakobyan rent richting de bal. Sisakyan onderschept slim de pass. Sisakyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rrttttttttttt - ERO 3:1

67e minuut.
Mermeryan is nu in balbezit. Malkhazyan begaat een overtreding. Mermeryan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yepremyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zorabyan probeert de bal met de borst te controleren. Babajanyan rent richting de bal. Babajanyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hunanyan trapt de bal weg van het doel. Malatyan met een sublieme pass. Klungelig pakt Navasardyan de bal. Navasardyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Klungelig pakt Yepremyan de bal. Davtyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Davtyan passt de bal in één keer door. Navasardyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Navasardyan draait met de bal, schiet en ... Inesyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rrttttttttttt 39%, ERO 61%.
rrttttttttttt - ERO 3:1