Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victories Erebunina
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


13e minuut.
Rafaelyan met een sublieme pass. Nikolayan is nu in balbezit. Met opzet legt Ghazaryan zijn tegenspeler op de grond. Ghazaryan krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Setrakyan rent richting de bal. Setrakyan geeft een lange en hoge pass. Sanamyan kopt de bal weg. Hakobyan is nu in balbezit. Hakobyan haalt uit met een fantastische trap. Kirakosyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Setrakyan geeft de bal voor. Orbelyan controleert de bal met de borst. Orbelyan geeft een lange en hoge pass. Tatoyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hovhannisyan kopt de bal weg. Kirakosyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kirakosyan speelt de bal door. Rafaelyan rent richting de bal. Rafaelyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Klungelig pakt Nikolayan de bal. Rafaelyan is nu in balbezit. Rafaelyan met een sublieme pass. Nikolayan rent richting de bal. Nikolayan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victories - Erebunina 1:0

38e minuut.
Setrakyan passt de bal met de wreef. Sarksyan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Martinyan. Martinyan krijgt een gele kaart. Sarksyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Sarksyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Ghazaryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikolayan rent richting de bal. Nikolayan draait met de bal, schiet en ... Shalunts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Sarksyan is nu in balbezit. Jknavoryan verovert de bal door een tackle van achteren. Jknavoryan probeert naar een medespeler te passen. Hakobyan rent richting de bal. Hakobyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victories 53%, Erebunina 47%.
Victories - Erebunina 1:0

61e minuut.
Kirakosyan trapt de bal weg. Sanamyan kopt de bal weg. Hovhannisyan rent richting de bal. Rafaelyan verovert de bal door een tackle van achteren. Rafaelyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victories 42%, Erebunina 58%.
Victories - Erebunina 1:0