Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hovhannisyan Volodyas club
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.6 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
hopeless Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Aroyan trapt de bal weg. Darbinyan is nu in balbezit. Darbinyan passt de bal zonder na te denken. Vahanyan rent richting de bal. Vahanyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Darbinyan speelt de bal door. Vahanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahanyan speelt de bal door. Khachaturyan is nu in balbezit. Khachaturyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Demirchyan heeft problemen om de bal te vangen. Ishkhanyan rent richting de bal. Demirchyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Demirchyan krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Inworp. Mihranyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vahanyan is nu in balbezit. Vahanyan haalt uit met een fantastische trap. Yeghiazaryan krijgt zijn hoofd ertegen. Aroyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kupelyan kopt de bal weg. Mihranyan is nu in balbezit. Mihranyan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hovhannisyan 65%, Volodyas club 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hovhannisyan - Volodyas club 0:0

51e minuut.
Mihranyan controleert de bal met de borst. Iskyan is nu in balbezit. Mihranyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mihranyan krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Margaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaryan passt de bal in één keer door. Tabanyan probeert de bal aan de voet te houden. Ishkhanyan is nu in balbezit. Ishkhanyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Epremyan met een snelle inworp. Mihranyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihranyan passt de bal met de wreef. Epremyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Epremyan geeft de bal voor. Aroyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Epremyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Epremyan passt de bal in één keer door. Ishkhanyan rent richting de bal. Ishkhanyan draait met de bal, schiet en ... Janibekyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
hovhannisyan - Volodyas club 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hovhannisyan 60%, Volodyas club 40%.
hovhannisyan - Volodyas club 1:0