Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HZORNER fc alberto
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Amirbekyan verovert de bal door een tackle van achteren. Damadyan rent richting de bal. Amirbekyan onderschept slim de pass. Meschyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Meschyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Meschyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amirbekyan is nu in balbezit. Meschyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Meschyan haalt uit met een fantastische trap. Gabrielyan probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Klungelig pakt Meschyan de bal. Roubenyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amirbekyan verovert de bal door een tackle van achteren. Amirbekyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Damadyan rent richting de bal. Meschyan onderschept slim de pass. Meschyan met een sublieme pass. Amirbekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amirbekyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HZORNER - fc alberto 0:1

27e minuut.
Areyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Meschyan verovert de bal door een tackle van achteren. Meschyan probeert naar een medespeler te passen. Amirbekyan rent richting de bal. Amirbekyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Asatryan met een harde bal richting middenveld. Roubenyan rent richting de bal. Arturyan verovert de bal door een tackle van achteren. Arturyan geeft een hoge lob. Gabrielyan bokst de bal weg.

38e minuut.
Areyan speelt de bal door. Damadyan rent richting de bal. Damadyan geeft een hoge lob. Soghomonyan rent richting de bal. Soghomonyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HZORNER 54%, fc alberto 46%.
HZORNER - fc alberto 0:1

46e minuut.
Meschyan passt de bal in één keer door. Sargsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sargsyan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Amirbekyan de bal. Amirbekyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Khalatyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalatyan probeert naar een medespeler te passen. Damadyan rent richting de bal. Meschyan onderschept slim de pass. Meschyan draait met de bal, schiet en ... Gabrielyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Arturyan is nu in balbezit. Roubenyan speelt de bal door. Amirbekyan is nu in balbezit. Amirbekyan haalt uit met een fantastische trap. Gabrielyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HZORNER - fc alberto 0:2

80e minuut.
Mkoyan onderschept slim de pass. Khachatryan is nu in balbezit. Mkoyan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mkoyan is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HZORNER 52%, fc alberto 48%.
HZORNER - fc alberto 0:2