Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kristal999999999@inbox.ru F.C.Barselona
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Daar is Kirakosyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirakosyan probeert naar een medespeler te passen. Dabaghyan rent richting de bal. Beglaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Beglaryan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Dabaghyan is nu in balbezit. Kocharyan rent richting de bal. Dabaghyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dabaghyan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kristal999999999@inbox.ru 61%, F.C.Barselona 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kristal999999999@inbox.ru - F.C.Barselona 0:0

66e minuut.
Kirakosyan is nu in balbezit. Kirakosyan met een sublieme pass. Kharatyan is nu in balbezit. Hayrikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayrikyan haalt uit met een fantastische trap. Gabrielyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Hamikyan is nu in balbezit. Hamikyan speelt de bal door. Dadalyan is nu in balbezit. Khorenyan onderschept slim de pass. Khorenyan draait met de bal, schiet en ... Gabrielyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Peretsyan onderschept slim de pass. Peretsyan geeft een lange en hoge pass. Beglaryan rent richting de bal. Kocharyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocharyan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Hamikyan geeft de bal voor. Dabaghyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Peretsyan de bal. Khorenyan rent richting de bal. Khorenyan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Dadalyan kopt de bal weg. Dabaghyan rent richting de bal. Dabaghyan passt de bal in één keer door. Khorenyan is nu in balbezit. Khorenyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kristal999999999@inbox.ru 48%, F.C.Barselona 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kristal999999999@inbox.ru - F.C.Barselona 0:0