Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PYUNIK FCLION
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Nadjaryan rent richting de bal. Nadjaryan geeft een lange en hoge pass. Shahinyan is nu in balbezit. Shahinyan haalt uit met een fantastische trap. Terryan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PYUNIK - FCLION 0:1

19e minuut.
Mnatsakanyan probeert naar een medespeler te passen. Setrakyan is nu in balbezit. Beglaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Setrakyan verovert de bal door een tackle van achteren. Setrakyan passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Orbelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamyan onderschept slim de pass. Adamyan speelt de bal door. Dadalyan heeft problemen om de bal te vangen. Dadalyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Klungelig pakt Levonyan de bal. Malkhazyan is nu in balbezit. Levonyan begaat een overtreding. Malkhazyan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Malkhazyan kan niet meer verder spelen. Toumanyan komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Mnatsakanyan heeft problemen om de bal te vangen. Aloyan rent richting de bal. Orbelyan rent richting de bal. Aloyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Aloyan is nu in balbezit. Orbelyan onderschept slim de pass. Orbelyan met een sublieme pass. Shahinyan is nu in balbezit. Shahinyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PYUNIK 49%, FCLION 51%.
PYUNIK - FCLION 0:1

65e minuut.
Orbelyan is nu in balbezit. Dadalyan is nu in balbezit. Aloyan probeert naar een medespeler te passen. Adamyan is nu in balbezit. Adamyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Telunts geeft een lange en hoge pass. Daar is Setrakyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadalyan rent richting de bal. Dadalyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PYUNIK 54%, FCLION 46%.
PYUNIK - FCLION 0:1