Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc alberto F.C.Barselona
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 14.4
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bareghamyan met een snelle inworp. Kirakosyan met een sublieme pass. Amirbekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amirbekyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Kakussyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocharyan onderschept slim de pass. Kocharyan passt de bal met de wreef. Beglaryan is nu in balbezit. Beglaryan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Asatryan met een harde bal richting middenveld. Kirakosyan kopt de bal weg. Poghosyan is nu in balbezit. Kocharyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocharyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc alberto - F.C.Barselona 0:1

10e minuut.
Sargsyan rent richting de bal. Sargsyan speelt de bal door. Kirakosyan rent richting de bal. Amirbekyan onderschept slim de pass. Amirbekyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Sargsyan met een snelle inworp. Meschyan rent richting de bal. Keshishyan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Meschyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Meschyan legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Daar is Dadalyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amirbekyan verovert de bal door een tackle van achteren. Amirbekyan heeft problemen om de bal te vangen. Amirbekyan schiet op doel. Gabrielyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc alberto - F.C.Barselona 1:1

28e minuut.
Egheyan onderschept slim de pass. Egheyan geeft een lange en hoge pass. Sargsyan kopt de bal weg. Beglaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Beglaryan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Peretsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sargsyan verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Dadalyan zijn tegenspeler op de grond. Dadalyan krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Keledjyan speelt de bal door. Amirbekyan is nu in balbezit. Mouradyan rent richting de bal. Amirbekyan verovert de bal door een tackle van achteren. Amirbekyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc alberto 43%, F.C.Barselona 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc alberto - F.C.Barselona 1:1

57e minuut.
Kocharyan geeft de bal voor. Saribekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Mkoyan ... Strafschop! Saribekyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Kocharyan neemt de penalty, wat een uithaal!
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Saribekyan heeft problemen om de bal te vangen. Kakussyan rent richting de bal. Beglaryan onderschept slim de pass. Beglaryan haalt uit met een fantastische trap. Asatryan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc alberto - F.C.Barselona 1:2

65e minuut.
Saribekyan passt de bal met de wreef. Kocharyan is nu in balbezit. Kocharyan met een sublieme pass. Beglaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Beglaryan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Doeltrap. Gabrielyan met een harde bal richting middenveld. Ishkhanyan kopt de bal weg. Amirbekyan is nu in balbezit. Amirbekyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc alberto - F.C.Barselona 2:2

77e minuut.
Frunzyan verovert de bal door een tackle van achteren. Frunzyan probeert naar een medespeler te passen. Mkoyan is nu in balbezit. Saribekyan rent richting de bal. Saribekyan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Kirakosyan is nu in balbezit. Amirbekyan verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Amirbekyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meschyan is nu in balbezit. Meschyan draait met de bal, schiet en ... Gabrielyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc alberto 54%, F.C.Barselona 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc alberto - F.C.Barselona 2:2