Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rtkkgfir PYUNIK
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 20.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Aloyan probeert naar een medespeler te passen. Danayan rent richting de bal. Danayan met een sublieme pass. Levonyan is nu in balbezit. Levonyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rtkkgfir - PYUNIK 1:0

24e minuut.
Adamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamyan draait met de bal, schiet en ... Khanchvankyan kopt de bal weg. Dadalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadalyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Aloyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Danayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloyan is nu in balbezit. Andonyan verovert de bal door een tackle van achteren. Andonyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Movsisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Movsisyan met een sublieme pass. Andonyan is nu in balbezit. Levonyan is nu in balbezit. Levonyan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
rtkkgfir - PYUNIK 2:0

34e minuut.
Inworp. Torossyan met de inworp. Andonyan is nu in balbezit. Aloyan verovert de bal door een tackle van achteren. Aloyan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Haroyan onderschept slim de pass. Haroyan geeft een lange en hoge pass. Daar is Hovhannisyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamyan is nu in balbezit. Adamyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Dadalyan probeert naar een medespeler te passen. Ilouyan is nu in balbezit. Adamyan verovert de bal door een tackle van achteren. Dadalyan is nu in balbezit. Dadalyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rtkkgfir - PYUNIK 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rtkkgfir 50%, PYUNIK 50%.
rtkkgfir - PYUNIK 2:1

59e minuut.
Aloyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Danayan speelt de bal door. Janibekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadalyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rtkkgfir 55%, PYUNIK 45%.
rtkkgfir - PYUNIK 2:1