Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc alberto kristal999999999@inbox.ru
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 18.9
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Dourgaryan is nu in balbezit. Gertmenyan onderschept slim de pass. Gertmenyan met een sublieme pass. Khorenyan is nu in balbezit. Khorenyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kakussyan is nu in balbezit. Khorenyan rent richting de bal. Kakussyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Khorenyan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Khorenyan kan niet meer verder spelen. Tumanyan komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Klungelig pakt Mkoyan de bal. Tumanyan is nu in balbezit. Kakussyan rent richting de bal. Tumanyan onderschept slim de pass. Tumanyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc alberto - kristal999999999@inbox.ru 0:1

28e minuut.
Mkoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayrikyan onderschept slim de pass. Hayrikyan passt de bal zonder na te denken. Tumanyan rent richting de bal. Tumanyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Dabaghyan is nu in balbezit. Amirbekyan verovert de bal door een tackle van achteren. Hamikyan rent richting de bal. Amirbekyan onderschept slim de pass. Amirbekyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc alberto 61%, kristal999999999@inbox.ru 39%.
fc alberto - kristal999999999@inbox.ru 0:1

52e minuut.
Keledjyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Keledjyan geeft een lange en hoge pass. Meschyan controleert de bal met de borst. Amirbekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amirbekyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc alberto - kristal999999999@inbox.ru 1:1

65e minuut.
Virabyan onderschept slim de pass. Virabyan geeft een lange en hoge pass. Daar is Keledjyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumanyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc alberto 54%, kristal999999999@inbox.ru 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc alberto - kristal999999999@inbox.ru 1:1