Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc alberto PYUNIK
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.1 gemiddelde waardering 19.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen weak


15e minuut.
Dourgaryan speelt de bal door. Klungelig pakt Amirbekyan de bal. Aznavouryan rent richting de bal. Amirbekyan verovert de bal door een tackle van achteren. Amirbekyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Doeltrap. Terryan trapt de bal weg. Daar is Meschyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meschyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Beglaryan rent richting de bal. Meschyan onderschept slim de pass. Aivazyan rent richting de bal. Meschyan onderschept slim de pass. Meschyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fc alberto - PYUNIK 1:0

25e minuut.
Poghosyan is nu in balbezit. Inworp. Levonyan met een snelle inworp. Dadalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadalyan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Beglaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Meschyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Meschyan passt de bal in één keer door. Amirbekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amirbekyan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Arturyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadalyan is nu in balbezit. Dadalyan passt de bal zonder na te denken. Adamyan is nu in balbezit. Adamyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc alberto - PYUNIK 1:1

37e minuut.
Dadalyan passt de bal in één keer door. Poghosyan rent richting de bal. Levonyan onderschept slim de pass. Levonyan geeft de bal voor. Frunzyan heeft problemen om de bal te vangen. Asatryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Frunzyan geeft een lange en hoge pass. Dourgaryan kopt de bal weg. Meschyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Meschyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc alberto - PYUNIK 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc alberto 44%, PYUNIK 56%.
fc alberto - PYUNIK 2:1

53e minuut.
Keledjyan verovert de bal door een tackle van achteren. Keledjyan geeft een hoge lob. Daar is Hovannisyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amirbekyan verovert de bal door een tackle van achteren. Amirbekyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Aznavouryan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dourgaryan met de inworp. Meschyan rent richting de bal. Meschyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Arturyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Levonyan verovert de bal door een tackle van achteren. Levonyan probeert naar een medespeler te passen. Adamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Hovannisyan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sargsyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meschyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Meschyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Haroyan heeft problemen om de bal te vangen. Haroyan geeft de bal voor. Frunzyan probeert de bal aan de voet te houden. Adamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamyan haalt uit met een fantastische trap. Asatryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Aivazyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vardanyan komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Vardanyan probeert naar een medespeler te passen. Dadalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadalyan passt de bal zonder na te denken. Adamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc alberto - PYUNIK 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc alberto 53%, PYUNIK 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc alberto - PYUNIK 2:2