Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Barselona PYUNIK
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Haroyan geeft een hoge lob. Inworp. Saribekyan met de inworp. Kocharyan is nu in balbezit. Kocharyan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Haroyan is nu in balbezit. Beglaryan is nu in balbezit. Beglaryan onderschept slim de pass. Kocharyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocharyan haalt uit met een fantastische trap. Terryan bokst de bal weg.

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Beglaryan de bal onder controle te krijgen. Levonyan probeert naar een medespeler te passen. Dadalyan met een sublieme pass. Adamyan rent richting de bal. Adamyan haalt uit met een fantastische trap. Gabrielyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Aloyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kocharyan onderschept slim de pass. Nadjaryan is nu in balbezit. Kocharyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kocharyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Terryan met een harde bal richting middenveld. Dadalyan kan de bal niet met de borst controleren. Dadalyan met een sublieme pass. Adamyan rent richting de bal. Adamyan draait met de bal, schiet en ... Gabrielyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Doeltrap. Gabrielyan trapt de bal weg. Aloyan kopt de bal weg. Dadalyan is nu in balbezit. Dadalyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Egheyan geeft een hoge lob. Beglaryan rent richting de bal. Beglaryan begaat een overtreding. Beglaryan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kocharyan komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Barselona - PYUNIK 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Barselona 42%, PYUNIK 58%.
F.C.Barselona - PYUNIK 1:0

70e minuut.
Keshishyan probeert naar een medespeler te passen. Saribekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Haroyan met een sublieme pass. Beglaryan is nu in balbezit. Beglaryan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Barselona 47%, PYUNIK 53%.
F.C.Barselona - PYUNIK 1:0