Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCLION kristal999999999@inbox.ru
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 18.4
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Noubaryan onderschept slim de pass. Setrakyan is nu in balbezit. Noubaryan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Noubaryan krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Telunts onderschept slim de pass. Orbelyan is nu in balbezit. Orbelyan passt de bal met de wreef. Shahinyan is nu in balbezit. Shahinyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Dabaghyan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Telunts de bal. Khorenyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khorenyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCLION - kristal999999999@inbox.ru 0:1

30e minuut.
Noubaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mnatsakanyan. Noubaryan raakt geblesseerd tijdens het duel. Noubaryan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Hamikyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamikyan geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Mnatsakanyan is nu in balbezit. Mnatsakanyan probeert naar een medespeler te passen. Abrahamyan is nu in balbezit. Shahinyan verovert de bal door een tackle van achteren. Shahinyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCLION - kristal999999999@inbox.ru 1:1

44e minuut.
Dabaghyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayrikyan rent richting de bal. Khorenyan is nu in balbezit. Khorenyan haalt uit met een fantastische trap. Khatcheryan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hamikyan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Khorenyan rent richting de bal. Khorenyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLION - kristal999999999@inbox.ru 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCLION 62%, kristal999999999@inbox.ru 38%.
FCLION - kristal999999999@inbox.ru 1:2

59e minuut.
Noubaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Noubaryan passt de bal zonder na te denken. Setrakyan speelt de bal door. Khorenyan is nu in balbezit. Khorenyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Hamikyan geeft de bal voor. Klungelig pakt Khorenyan de bal. Met opzet legt Setrakyan zijn tegenspeler op de grond. Setrakyan is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

64e minuut.
Virabyan rent richting de bal. Tunboyacyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tunboyacyan geeft een lange en hoge pass. Malkhazyan rent richting de bal. Malkhazyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Klungelig pakt Dabaghyan de bal. Noubaryan probeert naar een medespeler te passen. Baghramyan rent richting de bal. Hayrikyan onderschept slim de pass. Hayrikyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCLION 56%, kristal999999999@inbox.ru 44%.
FCLION - kristal999999999@inbox.ru 1:2