Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kristal999999999@inbox.ru FCLION
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Khorenyan verovert de bal door een tackle van achteren. Telunts geeft een hoge lob. Abrahamyan is nu in balbezit. Shahinyan is nu in balbezit. Shahinyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Jamgochyan met een harde bal richting middenveld. Setrakyan rent richting de bal. Dabaghyan onderschept slim de pass. Hayrikyan rent richting de bal. Hayrikyan schiet op doel. Jamgochyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Noubaryan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Roubenyan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kristal999999999@inbox.ru 43%, FCLION 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kristal999999999@inbox.ru - FCLION 0:0

47e minuut.
Doeltrap. Jamgochyan trapt de bal weg. Setrakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayrikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Hayrikyan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Jamgochyan trapt de bal weg. Roubenyan kopt de bal weg. Hayrikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayrikyan schiet op doel. Jamgochyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Khorenyan rent richting de bal. Khorenyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kristal999999999@inbox.ru - FCLION 1:0

60e minuut.
Hamikyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hayrikyan rent richting de bal. Hayrikyan passt de bal in één keer door. Khorenyan is nu in balbezit. Khorenyan draait met de bal, schiet en ... Paal!

68e minuut.
Hayrikyan passt de bal met de wreef. Khorenyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khatcheryan probeert naar een medespeler te passen. Khorenyan is nu in balbezit. Khorenyan haalt uit met een fantastische trap. Jamgochyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Setrakyan rent richting de bal. Setrakyan geeft de bal voor. Abrahamyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shahinyan rent richting de bal. Shahinyan draait met de bal, schiet en ... Aprikyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kristal999999999@inbox.ru 41%, FCLION 59%.
kristal999999999@inbox.ru - FCLION 1:0