Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc alberto rtkkgfir
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Andonyan rent richting de bal. Levonyan is nu in balbezit. Meschyan begaat een overtreding. Meschyan krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Khachunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Poghosyan rent richting de bal. Khachunts schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Khachunts krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Janibekyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Danayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Danayan met een sublieme pass. Meschyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Meschyan haalt uit met een fantastische trap. Aprikyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Amirbekyan rent richting de bal. Amirbekyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc alberto - rtkkgfir 1:0

12e minuut.
Levonyan met een sublieme pass. Amirbekyan rent richting de bal. Danayan is nu in balbezit. Amirbekyan verovert de bal door een tackle van achteren. Amirbekyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Andonyan passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Danayan de bal onder controle te krijgen. Amirbekyan is nu in balbezit. Meschyan is nu in balbezit. Meschyan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Janibekyan rent richting de bal. Janibekyan geeft een hoge lob. Sargsyan speelt de bal door. Amirbekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amirbekyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Inworp. Kakussyan met een snelle inworp. Klungelig pakt Mkoyan de bal. Movsisyan is nu in balbezit. Movsisyan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc alberto 51%, rtkkgfir 49%.
fc alberto - rtkkgfir 1:0

50e minuut.
Andonyan rent richting de bal. Arturyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonyan verovert de bal door een tackle van achteren. Andonyan draait met de bal, schiet en ... Keledjyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Asatryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Asatryan speelt de bal door. Ilouyan heeft problemen om de bal te vangen. Meschyan speelt de bal door. Amirbekyan rent richting de bal. Amirbekyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Mahakyan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sargsyan met de inworp. Meschyan rent richting de bal. Meschyan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Mkoyan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Movsisyan met een snelle inworp. Andonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Janibekyan speelt de bal door. Andonyan heeft problemen om de bal te vangen. Arturyan maakt een afschuwelijke overtreding. Andonyan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Andonyan kan niet meer verder spelen. Danayan komt het veld opgelopen. Danayan met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc alberto 64%, rtkkgfir 36%.
fc alberto - rtkkgfir 1:0