Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HZORNER rtkkgfir
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Khachatryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Soghomonyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janibekyan is nu in balbezit. Soghomonyan verovert de bal door een tackle van achteren. Soghomonyan draait met de bal, schiet en ... Aprikyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Ilouyan passt de bal in één keer door. Andonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkhitaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonyan rent richting de bal. Andonyan draait met de bal, schiet en ... Gabrielyan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HZORNER 44%, rtkkgfir 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HZORNER - rtkkgfir 0:0

78e minuut.
Roubenyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonyan onderschept slim de pass. Andonyan passt de bal in één keer door. Danayan rent richting de bal. Danayan geeft de bal voor. Gabrielyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HZORNER 58%, rtkkgfir 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HZORNER - rtkkgfir 0:0