Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
stas ASER
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Kharatyan passt de bal zonder na te denken. Movsesyan probeert naar een medespeler te passen. Manoyan rent richting de bal. Suzmenyan onderschept slim de pass. Suzmenyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Kharatyan verovert de bal door een tackle van achteren. Pandunts verovert de bal door een tackle van achteren. Mahakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandunts draait met de bal, schiet en ... Mardanyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Nersesyan verovert de bal door een tackle van achteren. Nersesyan met een sublieme pass. Ilouyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suzmenyan onderschept slim de pass. Suzmenyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
stas - ASER 0:1

23e minuut.
Tsolakyan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chorekyan met een snelle inworp. Klungelig pakt Aivazyan de bal. Aivazyan met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kharatyan rent richting de bal. Kharatyan passt de bal met de wreef. Tsolakyan is nu in balbezit. Chorekyan verovert de bal door een tackle van achteren. Chorekyan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Khachunts passt de bal met de wreef. Manoyan probeert naar een medespeler te passen. Kharatyan rent richting de bal. Pandunts rent richting de bal. Pandunts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
stas - ASER 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stas 53%, ASER 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
stas - ASER 1:1

58e minuut.
Nazaretsyan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ilouyan heeft problemen om de bal te vangen. Suzmenyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suzmenyan draait met de bal, schiet en ... Malkhazyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
stas - ASER 1:2

66e minuut.
Manoyan rent richting de bal. Nersesyan begaat een overtreding. Manoyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Manoyan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nalbandyan heeft problemen om de bal te vangen. Pandunts rent richting de bal. Pandunts schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kharatyan speelt de bal door. Suzmenyan rent richting de bal. Ilouyan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Suzmenyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Suzmenyan neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Malkhazyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Suzmenyan de bal. Suzmenyan haalt uit met een fantastische trap. Malkhazyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
stas - ASER 1:3

86e minuut.
Movsesyan passt de bal met de wreef. Mahakyan heeft problemen om de bal te vangen. Mahakyan probeert naar een medespeler te passen. Pandunts rent richting de bal. Pandunts haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stas 48%, ASER 52%.
stas - ASER 1:3