Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASER FC DocA
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Aivazyan geeft een lange en hoge pass. Ghoukassyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Suzmenyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suzmenyan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Damadyan de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Sanamyan passt de bal met de wreef. Nalbandyan is nu in balbezit. Shahinyan onderschept slim de pass. Shahinyan haalt uit met een fantastische trap. Mardanyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASER - FC DocA 0:1

22e minuut.
Xachikyan geeft een lange en hoge pass. Ghazaryan kopt de bal weg. Ter Malkhasyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shahinyan is nu in balbezit. Shahinyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Philiposyan controleert de bal met de borst. Sanamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanamyan passt de bal zonder na te denken. Shahinyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shahinyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ghoukassyan met een snelle inworp. Philiposyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanamyan begaat een overtreding. Sanamyan krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Xachikyan passt de bal in één keer door. Sanamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanamyan passt de bal in één keer door. Daar is Shahinyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shahinyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASER 44%, FC DocA 56%.
ASER - FC DocA 0:1

52e minuut.
Daar is Xachikyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aivazyan is nu in balbezit. Aivazyan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Suzmenyan de bal. Suzmenyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Ter Malkhasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ter Malkhasyan geeft een hoge lob. Daar is Damadyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suzmenyan is nu in balbezit. Suzmenyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ASER - FC DocA 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASER 26%, FC DocA 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ASER - FC DocA 1:1