Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vrejik Ararat (Abovyan City)
Normal Tactiek super 2 aporni
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 13.8
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Emilyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardanyan is nu in balbezit. Emilyan is nu in balbezit. Minassyan is nu in balbezit. Minassyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Pandunts draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Mousheghyan de bal. Damadyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandunts verovert de bal door een tackle van achteren. Pandunts haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Toumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ter Petrosyan onderschept slim de pass. Ter Petrosyan geeft de bal voor. Nikolayan rent richting de bal. Nikolayan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vrejik 58%, Ararat (Abovyan City) 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vrejik - Ararat (Abovyan City) 0:0

46e minuut.
Nikolayan is nu in balbezit. Nikolayan speelt de bal door. Damadyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandunts is nu in balbezit. Pandunts draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Minassyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Meschyan komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Mesropyan kopt de bal weg. Mousheghyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousheghyan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vardanyan de bal. Vardanyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Mesropyan verovert de bal door een tackle van achteren. Mesropyan geeft een hoge lob. Damadyan heeft problemen om de bal te vangen. Meschyan rent richting de bal. Meschyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Damadyan rent richting de bal. Mesropyan onderschept slim de pass. Shahinyan rent richting de bal. Meschyan verovert de bal door een tackle van achteren. Meschyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Vardanyan controleert de bal met de borst. Mousheghyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousheghyan passt de bal met de wreef. Pandunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandunts haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Mousheghyan geeft een hoge lob. Nikolayan kopt de bal weg. Shahinyan rent richting de bal. Meschyan onderschept slim de pass. Meschyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vrejik 47%, Ararat (Abovyan City) 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vrejik - Ararat (Abovyan City) 0:0